banner913
banner932
banner1032

Yeşilova, Burdur’da hazırlanacak

banner1020

Teknik direktör Caner Oshan ve yardımcı antrenör Erdinç Börekçi yönetiminde hazırlıklarına devam eden Alsancak Yeşilova sezon öncesi kamp çalışmaları için 25-30 Ağustos tarihleri arasında Burdur’a gidecek

banner1045
Yeşilova, Burdur’da hazırlanacak

banner971
Süper Lig ekibi Alsancak Yeşilova sezon öncesi kamp çalışmaları için 25-30 Ağustos tarihleri arasında Burdur’a gidecek.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Alsancak Yeşilova Caner Oshan yönetiminde antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Kadrosuna kattığı oyuncularla güçlenen Alsancak Yeşilova haftanın 6 günü antrenmanlarını sürdürerek yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım yaratmak istiyor.
SON YABANCI KAMPTA BELLİ OLACAK
Caner Oshan ve yardımcı antrenör Erdinç Börekçi yönetiminde hazırlıklarına devam eden Alsancak Yeşilova sezon öncesi kamp çalışmaları için 25-30 Ağustos tarihleri arasında Burdur’a gidecek. Kamp çalışmalarını günde çift antrenman ile gerçekleştirecek Alsancak Yeşilova hazırlık maçlarıyla da eksiklerini görmeye çalışacak.
Weston ve Fidelis ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzalayan Alsancak Yeşilova üçüncü yabancı hakkını da kampta tamamlayacağı denemelerle belirleyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.