banner913
banner932
banner1032

AB Yardım Programı projeleri, Büyükkonuk Eko Gün Festivali’nde tanıtıldı

banner1020

Avrupa Birliği (AB) Yardım Programı tarafından finanse edilen bazı projeler, Büyükkonuk’ta düzenlenen Eko Gün Festivali’ne katılarak, Kıbrıs Türk toplumuna sağlanan uzun vadeli destekleri tanıttı.

banner1045
AB Yardım Programı projeleri, Büyükkonuk Eko Gün Festivali’nde tanıtıldı

banner971
AB Bilgi Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre festivalde, AB Yardım Programı, AB tarafından finanse edilen çeşitli Teknik Yardım projelerinin tanıtıldığı stantların bulunduğu bir AB köşesiyle yer aldı.
Ziyaretçiler, devam eden ve tamamlanmış projeler hakkında bilgi almanın yanı sıra, topluma doğrudan fayda sağlayacak gelecekteki planları da öğrenme fırsatı buldu.
Festivalde temsil edilen proje stantları arasında eunite projesi, Sivil Alan projesi, AB tarafından finanse edilen ve UNDP tarafından yürütülen projeler ile AB Bilgi Merkezi de yer aldı.
Doğrudan katılamayan ve AB tarafından finanse edilen diğer projelerin tanıtım materyalleri ve bilgileri de ziyaretçilere sunuldu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.