banner913
banner932
banner1032

Amcaoğlu adaylığa hazırlanıyor

banner1020

Bakan Amcaoğlu'nun UBP'nin Ekim ayında yapılacak kurultayında aday olmaya karar verdiğini yakın çevresine söylediği öğrenildi

banner974
Amcaoğlu adaylığa hazırlanıyor

banner971
Ulusal Birlik Partisi'nde Ekim ayında yapılacak kurultay öncesinde yeni adaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar Ünal Üstel'in yanı sıra, Hasan Taçoy, Kutlu Evren ve Ahmet Karavelioğlu aday olduklarını açıklayarak tabanda çalışmalarına devam ediyor.
Önceki akşamdan itibaren yeni bir isim kulislere bomba gibi düştü. Daha önce adaylık için nabız yoklayan, devamında aday olmayacağını söyleyen Olgun Amcaoğlu, seçim için start verdi. Amcaoğlu bu kararını UBP içerisinde yakın olduğu milletvekili, bakan ve belediye başkanları ile ilçe başkanlarına da bildirdi.
Anımsanacağı gibi, Olgun Amcaoğlu, mevcut hükümet kurulurken, önce bakanlık görevini iade etmiş, daha sonra da geri adım atmıştı. O günden itibaren Ünal Üstel ile birlikte hükümette yer alan Amcaoğlu, kabine içerisinde aday olan tek isim.
UBP'de, Sunat Atun, Nazım Çavuşoğlu, Zorlu Töre gibi daha önce kurultayda aday olmuş isimlerin de nabız yokladığı öğrenildi.
Faiz Sucuoğlu ise, "Kurultaya dış müdahale olmayacak, demokratik bir seçim olacaksa adayım" diyerek tavrını ortaya koymuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.