banner913
banner932
banner1032

Anastasiades ve Akıncı akşam yemeğinde bir araya geldiler

banner1020

Kıbrıs'taki iki toplumun liderleri, Anastasiades ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı pazartesi günü iki saat süren bir görüşme yaptı.  İki lider görüşmelerini akşam bir çalışma yemeğinde...

banner1045
Anastasiades ve Akıncı akşam yemeğinde bir araya geldiler

banner971


Kıbrıs'taki iki toplumun liderleri, Anastasiades ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı pazartesi günü iki saat süren bir görüşme yaptı.
 
 İki lider görüşmelerini akşam bir çalışma yemeğinde sürdürdü.
 
Anastasiades ve Akıncı, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide ve iki tarafın müzakerecilerinin de katıldığı görüşmede mülkiyet konusunu ele almaya devam ettiler.
 
Kıbrıs, Türkiye'nin ada toprağının %37'sini istila ve işgali sonucu 1974'ten bu yana bölünmüş bulunuyor. Ülkeyi federal bir çatı altında yeniden birleştirmek amacıyla Anastasiades ve Akıncı arasında BM gözetiminde bu yılın Mayıs ayında müzakereler başladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.