banner913
banner932
banner1032

Başı boş köpek dehşeti

banner1020

Korkuteli köyünde bir ağıla saldıran başıboş köpekler, 20’nin üzerinde koyun ve kuzuyu telef etti, bir danayı ise ağır yaraladı

banner1045
Başı boş köpek dehşeti

banner971
Gazimağusa’ya bağlı Korkuteli köyünde ikamet eden Döndü Acı’nın ağılına saldıran başı boş köpekler 20’nin üzerinde koyun ve kuzuyu telef etti, 1 dana ise ağır yaralandı.
Geçimini hayvancılıkla sağladığını belirten ağıl sahibi Döndü Acı, “Mandırama başı boş köpekler musallat oldu, perşembe gününden beri 20’nin üzerinde hayvanım telef oldu ancak kimselere sesimi duyuramadım” dedi.
Korkuteli muhtarı ile belediye başkanının konuyla ilgilenmediğini savunan Acı, şimdiye kadar bir tek Dörtyol polisinin olayla ilgilendiğini söyledi.
Polisin konuyla ilgili birkaç yeri aradığını belirten Acı, onların da telefonlarına cevap veren olmadığını vurguladı. Tarım Bakanı Dursun Oğuz ise konuyla ilgili “Maalesef son zamanlarda bu tür olaylar ile karşılaşıyoruz ancak bu tür hayvan ölümleri sigorta kapsamında değil her hayvan üreticisi kendi tedbirini almakla yükümlüdür’’ açıklamasında bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.