banner913
banner932
banner1032

BEAL’de mezuniyet coşkusu

banner1020

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni önceki akşam yapıldı. 150 öğrenci diploma almanın sevincini ve gururunu yaşadı

banner1045
BEAL’de mezuniyet coşkusu

banner971
Ülkemizin başarılı okullarından Bülent Ecevit Anadolu Lisesi muhteşem bir mezuniyet töreniyle 2022-2023 öğretim yılını noktaladı.
150 son sınıf öğrencisine diplomalarının verildiği gecede coşku, heyecan ve gurur vardı.
Son kez okullarını görmenin hüznünü, mezun olmanın ise mutluluğuyla karmaşık duygular yaşayan öğrenciler yeni öğrenim hayatlarına ilk adımı atma heyecanını yaşadı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı.
Törende yaptığı konuşmada, bütün öğrencileri tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, mezun olan öğrencilerin dört yıl boyunca öğrendiği bilgilerin, gelecekte onlar için önemli bir zemin teşkil ettiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar, mezun olan öğrencilerin ileride KKTC’ye çok büyük hizmetler vereceğine olan inancını ifade ederek ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.