banner913
banner932
banner1032

“Bir gece ansızın gelebiliriz”

banner1020

Türkiye Milli Savunma Bakanlığı, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılı için yarın 50 gemiyle gerçekleştirilecek geçit törenine tüm Kıbrıslıların davet edildiğini bildirdi ve o görüntüleri paylaştı

banner1045
“Bir gece ansızın gelebiliriz”

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı, "Bir gece ansızın gelebiliriz" şarkısının hatırlatarak yayımladığı videoda "Mutlu Barış Harekâtı'nın 50. yılında, Kıbrıs'taki Türk soydaşlarımızın yaşadığı zulme son veren kahraman ordumuzun şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Bu önemli günde, geçmişte yaşanan acılar ve zaferler, geleceğe taşınacak bir miras olarak bir kez daha hatırlanıyor." dedi.

Açıklama şöyle: 

Bu kadar yürekten çağırma beni, Bir gece ansızın gelebilirim…  Mutlu Barış Harekâtı’nın 50’nci yılında, Kıbrıs’taki Türk soydaşlarımızın yaşadığı zulme son veren kahraman ordumuzun kahraman şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Yarın 50 gemiyle gerçekleşecek geçit törenine tüm Kıbrıslı kardeşlerimizi bekliyoruz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.