banner913
banner932
banner1032

“Bu mentalitede bir turizm şoförü olamaz”

banner1020

Toplu Taşımacılar Birliği, papaza sözlü tacizde bulunan kişiye tepki gösterdi: “Bu mentalitede bir turizm şoförü olmaz olamaz”

banner1045
“Bu mentalitede bir turizm şoförü olamaz”

banner971
Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Beksan Bekir Akandere, Apostolos Andreas Manastırı'nda dine ve kültüre saygısızlık yapıp, papaza "sözlü tacizde" bulunan kişiyle ilgili açıklama yaparak, söz konusu şahsın turizm şoförü olamayacağını kaydetti.
Açıklama şöyle:
"Turizm Şoförü yıllarını bu mesleğe veren bizleriz mevzubahis şahıs Turizm Şoförü olamaz:
Sana yapılmasını istemediğin hiçbirseyi sen de başkasına yapmayacaksın.
Bizim Larnaka’da bulunan Hala Sultan Cami’deki hocamıza aynı muamele yapılsa bizler kabul eder miyiz?? Tabi ki asla.
 Olacak iş değil, bir turizm şoförüne yakışmayan bu hareketi şiddetle kınıyoruz. Bu mentalitede bir turizm şoförü olmaz olamaz. Bizden biri hiç olamaz. Biz yıllardır turizm taşımacılığı yapan Turizm taşımacıları olarak asla böyle bir davranışı uygun bulmadığımızı ve gerekli yaptırımın ilgili bakanlık ve mesleki ehliyet komisyonu tarafından araştırılarak hemen yapılması gerektiğini ifade etmek isteriz. Biz işimizi saygı hürmet disiplin alın teri çerçevesinde yapmaya çalışırken hep söylediğimiz denetimsizliğin başı boşluğun haksızlığın adaletsizliğin kişiye özel verilen Turistik izinlerin yarattığı tabloyu bu paylaşım dahi ortaya koymuştur. Bu şahsın mesleki ehliyetinin olup olmadığını ilgili bakanlığın hemen paylaşmasını talep ediyoruz. Gelecek cevap her şeyi açıklayacaktır."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.