banner913
banner932
banner1032

“Çocuklarımızın güvenliği için endişeliyiz”

banner1020

Gazimağusa Hasan Güvenir Caddesi’nde son iki haftada iki kaza meydana geldi. Çocukların yoğun olarak bulunduğu bu bölgede, hız yapan araçların tehlike oluşturduğunu söyleyen bölge sakinleri, acil önlem istedi

banner1045
“Çocuklarımızın güvenliği için endişeliyiz”

banner971
Gazimağusa Hasan Güvenir Caddesi, son iki hafta içinde meydana gelen iki trafik kazasıyla gündeme geldi. Bölge sakinleri, cadde üzerindeki hız ihlallerinin artması ve güvenlik endişelerinin büyümesi nedeniyle yetkililerden acil olarak hız kasisi yerleştirilmesini talep ediyor.
Özellikle çocukların yoğun olarak bulunduğu bu bölgede, hız yapan araçların tehlike oluşturduğu ifade ediliyor.
Haber Kıbrıs'a ulaşan bölge sakinleri, "Çocuklarımızın güvenliği için çok endişeliyiz. Bu caddede oyun oynayan, okula gidip gelen çocuklarımız var. Yetkililerin acil olarak önlem alması gerekiyor," dedi.
Bir başka mahalle sakini ise, "İki hafta içinde iki kaza oldu. Bu kazalar, hız sınırına uymayan sürücüler yüzünden gerçekleşti. Hız kasisi gibi basit bir önlem, bu tür kazaları önleyebilir," şeklinde konuştu.
Hasan Güvenir Caddesi sakinleri, yetkililerin bir an önce harekete geçerek hız kasisi ve diğer güvenlik önlemlerini devreye sokmasını bekliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.