banner913
banner932
banner1032

CTP, ifade ve basın özgürlüğünün önemine vurgu yaptı

banner1020

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Basın Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda ifade ve basın özgürlüğünün önemine vurgu yaparak, özgür ve demokratik bir ortam yaratılması için tüm toplumla birlikte çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

banner1045
CTP, ifade ve basın özgürlüğünün önemine vurgu yaptı

banner971


CTP, bir Kıbrıslı Türk tarafından yüz otuz dört yıl önce çıkarılan ilk gazete Saded’in yıldönümü olarak kutlanan Basın Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Mesajda, şu ifadelere yer verildi:
“Basın emekçilerine karşı yapılan anti demokratik uygulamalara karşı, basın ve ifade özgürlüğünün korunması adına verilecek tüm mücadelelere CTP olarak öncü olmaya ve hükümete geldiğimiz andan itibaren özgürlüklerin genişletilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Toplumsal mücadele yıllarından itibaren imkansızlıklar içinde halkın haber alma hakkı için gece gündüz demeden çalışan basın emekçilerinin bu özel gününü kutlarız. CTP olarak, tüm alanlarda özgür ve demokratik bir ortam yaratabilmek adına toplumla birlikte mücadeleye devam edeceğimizi yinelemek isteriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.