banner913
banner932
banner1032

Cumhurbaşkanlığı’nda Thalasemi hastalarının yaşadığı sorunlar görüşüldü

banner1020

banner1045
Cumhurbaşkanlığı’nda Thalasemi hastalarının yaşadığı sorunlar görüşüldü

banner971
Cumhurbaşkanlığı ev sahipliğinde daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen 8 Mayıs Talasemi Günü nedeniyle yemek düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, yemekte; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Sağlık Komitesi, Talasemi Derneği ile talasemi hastaları bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Sağlık Komitesi Başkanı Prof. Dr. Füsun Yıldız ve komite üyeleri ile dernek başkanı Çiğdem Beşevlerli ve dernek üyelerinin yer aldığı yemekte talasemi hastalarının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi verildi.

Yemekte, ilaç tedariki, kan bağışı konusunda teşvik ve farkındalık çalışmaları, maaşlar ve yurt dışından okumak, çalışmak ve yerleşmek için gelenlerin ülkeye girişte taşıyıcılık belgesi ibrazı konuları görüşüldü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.