banner913
banner932
banner1032

Cyp – Aid – Der sosyal tesis tanıtımını gerçekleştirdi

banner1020

banner974
Cyp – Aid – Der sosyal tesis tanıtımını gerçekleştirdi

banner971
Yardıma ve Bakıma Muhtaç Kimsesiz Çocuklar Yardımlaşma ve Eğitim Derneği, “Yardımlaşma ve Eğitim Merkezi Sosyal Tesisleri”nin tanıtımı gerçekleştirildi. 
Dernek Başkanı Osman Korkmaz, açılış konuşmasında toplumun sosyal ve ekonomik yönüyle her türlü konuda uzmanlar tarafından farkındalık eğitimlerine yer vermeyi hedeflediklerini kaydetti. 
Ülkemizde net olmamakla birlikte 400’e yakın otizmli çocuk olduğunu söyleyen Gardiyanoğlu, Demirhan’daki Engelsiz Yaşam Evi’nin doğu bloğunun otizme ayrılacağını ayrıca aileler içinde bir Mola Evi açma hedefinde olduklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise dernek başkanı yönetimini tebrik ederek,  “Böylesine bir yapının ortaya çıkmasında plan program ve geçmişin tecrübeleriyle tüm çalışmalar yönetilmelidir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.