banner913
banner932
banner1032

Dini anıtlara saygı çağrısı

banner1020

Ortodoks Kilisesi Karpaz Piskoposu Christophoros, Apostolos Andreas Kilisesi'ne mescit yapılması konusunda haberi olmadığını vurguladı ve "Dini anıtlara saygı" yorumunu yaptı

banner1045
Dini anıtlara saygı çağrısı

banner971
Ortodoks Kilisesi Karpaz Piskoposu Christophoros, Apostolos Andreas Manastırı‘na “mescit” yapılacağından haberi olmadığını ve karara karşı olduğunu açıkladı.
Christophoros ,“Bir kararın ilan edilmesi istişare edildiği anlamına gelmez. Görünüşe göre şimdi de manastıra gelen Müslümanların ibadet etmesi için o odalara halılar sermek istiyorlar. Nasıl ki Larnaka’daki Hala Sultan Tekkesine saygı duyuyorsak aynısını bekleriz. Apostolos Andreas Manastırı’nın niteliği değiştirilmemelidir. Her iki taraf da yüzyıllardır var oldukları biçimde bir arada yaşamamıza yardımcı olan dini yerlere saygı duymalıdır. Hafta başında manastırı ziyaret edeceğim” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.