banner913
banner932
banner1032

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

banner1020

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

banner1045
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

banner971

Ertuğruloğlu, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin 2023 yılı boyunca yurt içi ve yurt dışında çektikleri, "Haber", "Çevre-Yaşam" ve "Spor" ile bu yıla özel olarak eklenen "Deprem: Umut" ve "Gazze: Kanıt" kategorilerindeki 147 fotoğrafı inceledi.

"Haber" kategorisinde Ali Atmaca'nın "İstikbal göklerde" fotoğrafına oy veren Ertuğruloğlu, "Çevre-Yaşam" kategorisinde Emin Sansar'ın "Ata'nın huzurunda", "Spor" kategorisinde ise Dursun Aydemir'in çektiği "Dünyanın sultanları" karesini seçti.

"Deprem: Umut" kategorisinde Aytuğ Can Sencer'in "Depremin umudu" karesini oylayan Ertuğruloğlu, "Gazze: Kanıt" kategorisinde de Ashraf Amra'nın "Yanımda ol anne" fotoğrafını tercih etti.

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu oylama sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, fotoğrafların hepsinin müthiş olduğunu ve olayları başarıyla yansıttığını kaydederek insanın, "Gazze: Kanıt" kategorisindeki fotoğraflara bakarken zorlandığını söyledi.

Ertuğruloğlu, AA'nın oylamaya sunduğu fotoğrafların oldukça başarılı ve anlam yüklü olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Oylamaya sunulan her bir fotoğraftan bir kitap yazarsınız. Fotoğrafları çekenleri tebrik etmek lazım. Bu anları yakalamak ve fotoğraflamak büyük bir özellik. Anadolu Ajansının her sene düzenlediği bu etkinliği takdirle karşılıyoruz. Bizim de bu kareleri seçerek bu etkinliğe bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.