banner913
banner932
banner1032

Engelliler Federasyonu, Sucuoğlu ile görüştü

banner1020

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı Derviş Yücetürk ve beraberindeki heyet, Dünya Engelliler Haftası dolaysısı ile Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

banner1045
Engelliler Federasyonu, Sucuoğlu ile görüştü

banner971

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Yücetürk, engellilerin sorunlarını içeren 13 maddelik bir metni Bakan Sucuoğlu’na sunarak, sorunlarının bir an önce çözülmesi için destek istedi.

Kendilerini kabulünden dolayı Bakan Sucuoğlu’na teşekkür eden Yücetürk, en önemli sorunlarının engelli istihdamlarında yaşandığını belirtti.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu da, engellilerin sorunlarının bir an önce çözümlenmesi gerektiğine dikkat çekerek, bu konuda Sağlık Bakanlığı’nın üzerine düşenleri yapacağını kaydetti.

Engelli istihdamında yaşanan sıkıntıların ise yasayla çözümlenebileceğine dikkat çeken Bakan Sucuoğlu, bu konuda tüm tarafların hemfikir olacağı bir yasal düzenlemeye katkı koyacaklarını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.