banner913
banner932
banner1032

Erhürman, Eichhorst ve Gotoh ile görüştü

banner1020

banner1045
Erhürman, Eichhorst ve Gotoh ile görüştü

banner971
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, New York temasları çerçevesinde Avrupa Birliği Dış İlişkiler Servisi Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Genel Müdürü Angelina Eichhorst ve Birleşmiş Milletler Avrupa ve Orta Asya Bölümü Genel Müdürü Kayoko Gotoh ile görüştü.
CTP’den verilen bilgiye göre, dün Avrupa Birliği’nin BM nezdindeki misyonunda Eichhorst ile gerçekleşen görüşmede, Kıbrıs çözüm sürecine ve bölgesel gelişmelere ilişkin istişarelerde bulunuldu.
 
- Erhürman ile Gotoh, Kıbrıs çözüm sürecinin geleceğiyle ilgili konuştu
Erhürman ayrıca, Birleşmiş Milletler Avrupa ve Orta Asya Bölümü Genel Müdürü Kayoko Gotoh ile de görüştü. Görüşmede, Gotoh’a Genel Müdür Yardımcısı Charles Kofi Anyidoho eşlik etti.
BM Merkezi’ndeki görüşmede, bölgesel gelişmeler ışığında Kıbrıs çözüm sürecinin geleceğine ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Görüşmelerde Erhürman’a Dış İlişkiler Sekreteri Fikri Toros eşlik etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.