banner913
banner932
banner1032

Evkaf Şampiyon Melekler bursu için başvuru süresi 30 Eylül'e uzatıldı

banner1020

Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği iş birliğinde bu yıl verilmesi planlanan “Evkaf Şampiyon Melekler Bursu” için başvuru süresi 30 Eylül Pazartesi’ne kadar uzatıldı.

banner1045
Evkaf Şampiyon Melekler bursu için başvuru süresi 30 Eylül'e uzatıldı

banner971

Kıbrıs Türk Vakıflar İdaresi’nden verilen bilgiye göre, başvuru kriterlerine uygun öğrencilerin gerekli tüm evraklarla Kıbrıs Vakıflar İdaresi yardım bölümüne başvurmaları gerektiği ifade edilerek, başvuru esnasında, işlemin Şampiyon Melekler Takımı Bursu için olduğunun belirtilmesi istendi.
Açıklamada burs başvuru kriterleri şöyle sıralandı:
“KKTC vatandaşı olmak, KKTC Ortaöğretim kurumlarından mezun ve Yüksek Öğretime kabul almış olmak, Diploma derecesi en az 8.00 derece ile mezun olmak, Olması halinde akademik veya spor/kültürel faaliyet başarı/katılım belgelerini sunmak, Her bir aile üyesinin aile gelir düzeyini gösteren maaş bordrosunu sunmak, Olması halinde aile içerisinde boşanma, ölüm veya işsizlik durumlarını içeren belgeleri sunmak, Müracaatı yapacak öğrencinin kimlik ve lise diploma fotokopisi, Yüksek Öğrenim kabul belgesi, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nden temin edilecek olan eğitim başvuru formunun doldurulması.
(Eğitim Başvuru Formu:  https://evkaf.org/dokuman/egitimyardimbasvuruformu.pdf)”
Söz konusu burs kapsamında, öğrencilere eğitim süresi boyunca 9 ay süreyle maddi destek verileceği, ancak öğrenci ortalamasının 2.00’ın altına düşmemesi gerektiği kaydedildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.