banner913
banner932
banner1032

Evkaf’tan 5 öğrenciye Şampiyon Melekler Bursu

banner1020

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği iş birliğinde bu yıl 5 öğrenciye eğitim katkı bursu verilecek

banner1045
Evkaf’tan 5 öğrenciye Şampiyon Melekler Bursu

banner971

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği iş birliğinde bu yıl 5 öğrenciye eğitim katkı bursu veriyor.  

Evkaf’tan yapılan yazılı açıklamada, “Şampiyon Melekler Burs” başvurularının başladığı, başvuru yapacak öğrencilerin 20 Eylül Cuma gününe kadar Kıbrıs Vakıflar İdaresi yardım bölümüne başvurmaları gerektiği vurgulandı.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi ile Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin ortaklaşa yaptığı toplantı sonucunda burs kriterleri belirlendi.

Şampiyon Melekler Bursu, eğitim süresi boyunca (öğrencinin ortalamasının 2.00’ın altına düşmemesi halinde) 9 ay süreyle maddi destek olarak verilecek. 

Başvuru yapacak öğrencilerin, KKTC vatandaşı olması, KKTC Ortaöğretim kurumlarından mezun ve Yüksek Öğretime kabul almış olması, diploma derecesi en az 8.00 olması, varsa akademik veya spor/kültürel faaliyet başarı/katılım belgelerinin sunulması, her bir aile üyesinin aile gelir düzeyini gösteren maaş bordrosunun sunulması, aile içerisinde boşanma, ölüm veya işsizlik durumları olması halinde bu belgelerin sunulması, müracaatı yapacak öğrencinin kimlik ve lise diploma fotokopisi, Yüksek Öğrenim kabul belgesinin sunulması ve Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nden temin edilecek eğitim başvuru formunu doldurup başvurması gerektiği vurgulandı.

 Eğitim Başvuru Formu şu adresten temin edilebilir: https://evkaf.org/dokuman/egitimyardimbasvuruformu.pdf

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.