banner913
banner932
banner1032

Farklı kültürler İskele'de kaynaştı

banner1020

Türkiye, Rusya, Bolivya, Macaristan, İran ve Uruguay halk dansları ekipleri, 27. Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında İskele’de buluştu

banner974
Farklı kültürler İskele'de kaynaştı

banner971
5 yıllık aranın ardından bu yıl 52.’si gerçekleşen Geleneksel İskele Festivali, 27. Uluslararası Halk Dansları Festivali ile devam ediyor.

Türkiye, Rusya, Bolivya, Macaristan, İran ve Uruguay halk dansları ekipleri, 27. Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında İskele’de buluştu.

İskele Belediyesi Halk Dansları Yönetmeni aynı zamanda CIOFF KKTC Başkanı olan Özlem Kadirağa’nın organizasyonunda düzenlenen 27. Uluslararası Halk Dansları Festivali önceki akşam festivale katılan ekiplerin tanıtım gösterileri ile devam etti.
İskele Belediyesi Açık Hava Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gecede, seslendirdiği Kıbrıs şarkılarıyla Grup Otantik sahne aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.