banner913
banner932
banner1032

Gardiyanoğlu : “Amacımız yaşlılarımıza yüksek kalitede yaşam standardını sunmak”

banner1020

Sınırüstü  Yaşlı  Bakımevi’nin yakında devreye gireceğini söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gardiyanoğlu, Kalkanlı Yaşam Evi’nde de yeni bir dönüşümün olacağını  dile  getirerek, “Amacımız yaşlılarımıza  yüksek  kalitede yaşam standardını sunmaktır.”

banner1045
Gardiyanoğlu : “Amacımız yaşlılarımıza yüksek kalitede yaşam standardını sunmak”

banner971
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği yetkililerini kabul etti. Görüşmede ülkedeki yaşlı bakımevi ve huzurevi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Hatice Jenkins hazırladıkları çalışma ve projeleri Gardiyanoğlu’na sundu ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.
Gardiyanoğlu özel yaşlı bakımevleri  konularıyla ilgili yasaların çok  eski olduğunu  belirterek, mevcut yasaların güncelleneceğini ve Meclis’e sunulacağını  kaydetti.
Sınırüstü  Yaşlı  Bakımevi’nin yakında devreye gireceğini söyleyen Gardiyanoğlu, Kalkanlı Yaşam Evi’nde de yeni bir dönüşümün olacağını  dile  getirerek, “Amacımız yaşlılarımıza  yüksek  kalitede yaşam standardını sunmaktır.” ifadelerini kullandı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.