banner913
banner932
banner1032

Gardiyanoğlu Kalkanlı Yaşam Evi'ni ziyaret etti

banner1020

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret ederek, devam eden tadilat çalışmalarını inceledi; Yaşam Evi’nde kalan yaşlılar ve personelin sıkıntılarını dinledi.

banner1045
Gardiyanoğlu Kalkanlı Yaşam Evi'ni ziyaret etti

banner971
Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, Gardiyanoğlu ziyaretiyle ilgili açıklamasında Kalkanlı Yaşam Evi’nde kalan yaşlılara güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunmaya hedeflediklerini, bu amaçla binanın iç düzenlemesiyle ilgili çalışmalarına süratle devam ettiklerini söyledi. Gardiyanoğlu, Yaşam Evi’nin üst katındaki korkulukların yenilenmesi için de çalışmalara başladıklarını kaydetti.
Gardiyanoğlu, Kalkanlı Yaşam Evi’ni yenileyerek eylül ortasında hizmete açmayı hedeflediklerini de ifade etti.
Merkezdeki tadilat çalışmalarını yapan firma temsilcileriyle binayı gezen Gardiyanoğlu’na ziyaretinde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit eşlik etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.