banner913
banner932
banner1032

Gaziler-Dilekkaya yolunda ve Lefkoşa’da trafik kazaları…

banner1020

Gaziler-Dilekkaya yolunda ve Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi’nde meydana gelen trafik kazalarında iki kişi hafif yaralandı; alkollü olduğu belirlenen bir sürücü tutuklandı.

banner1045
Gaziler-Dilekkaya yolunda ve Lefkoşa’da trafik kazaları…

banner971
Polis basın bültenine göre, dün 12.30 sıralarında Gaziler-Dilekkaya yolunun ilk kilometresinde, Ayşe Ata (K-20), yönetimindeki MP 723 plakalı salon araçla Dilekkaya istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçerek o esnada karşı istikametten gelmekte olan Nesrin Yıldız Birkaya Dinç (K-29) yönetimindeki LB 720 plakalı salon araç ile çarpıştı.
Çarpma etkisiyle savrulan LB 720 plakalı araç yolun solundan çıkıp takla attı. Kazada yaralanan LB 720 plakalı araç sürücüsü Nesrin Yıldız Birkaya Dinç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Arda Dinç (E-1.5) kendi imkanlarıyla gittikleri Yakın Doğu Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olmuş edildi.
-Alkollü sürücü meyhanenin korkuluklarına ve trafik levhasına çarptı
Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi’nde 02.30’da meydana gelen bir başka kazada ise, Gizem Şen (K-27), 204 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PH 843 plakalı salon araçla güneye doğru seyrettiği sırada Rakı Müren adlı meyhanenin önünde, refüjden geçerek kaldırıma çıktı ve meyhanenin ahşap korkuluklarına ve trafik levhasına çarptı.
Kazada yaralanan olmazken, alkollü içki tesiri altında araç kullanıp trafik kazası yapan araç sürücüsü Gizem Şen tutuklandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.