banner913
banner932
banner1032

HAKSEN ile Atatürk Öğretmen Akademisi arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

banner1020

banner1045
HAKSEN ile Atatürk Öğretmen Akademisi arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

banner971
Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN) ile Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.
HAKSEN’den verilen bilgiye göre, sözleşmeye HAKSEN Başkanı Salih Erşangil ve Akademi Başkanı Prof. Dr Güner Konedralı imza koydu.
TİS ile bahçıvan ve odacı için bayramlık ödenekleri ve yılda iki kez olacak şekilde giyecek ve ayakkabı yardımı gibi haklar elde edildi.
İmza töreninde konuşan HAKSEN Başkanı Erşangil, amaçlarının, Atatürk Öğretmen Akademisi’nin yapısının daha iyi ve daha güçlü bir hale gelmesi için çalışmak olduğunu belirtti. Çalışanlar açısından önemli olan TİS’in herkese hayırlı olmasını dileyen Erşangil, yetkili oldukları tüm iş yerlerinde hedeflerinin çalışanların huzurunun ve iş barışının korunması olduğunu belirtti.
Akademi Başkanı Prof. Dr Güner Konedralı da Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, TİS’in herkese hayırlı olmasını diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.