banner913
banner932
banner1032

Hani istimlak sorunu çözülmüştü?

banner1020

Bakan Arıklı, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu Projesi’nde istimlak sorununun çözüldüğünü söylemişti ancak güzergah üzerinde arazisi bulunan aileler, bir anlaşmanın söz konusu olmadığını söyledi

banner974
Hani istimlak sorunu çözülmüştü?

banner971
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın, Yapımına 2012 yılında başlanan Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu Projesi’nde ihtilaflı noktalarda uzlaşıya varıldığını, istimlak sorununun çözüldüğünü ve söz konusu bölgede yol yapım çalışmalarının süratle başlayacağını açıklamasına arazi sahipleri tepkili…
Yolun özellikle Gönyeli Bölgesi’nden geçecek güzergah üzerinde arazisi bulunan aileler, bir anlaşmanın söz konusu olmadığını söylediler.
Aileler, geçmişten başlayan hukuki ihtilafın sürdüğünü belirttiler.
Arazi koçanlarını da Haber Kıbrıs ile paylaşan Avseven Ailesi, Avukatlarının Pazartesi Günü ara emri başvurusu yapacağını açıkladı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.