banner913
banner932
banner1032

"Hiçbir suçumuz yok"

banner1020

İsias Otel sahibi sanık Ahmet Bozkurt mahkemede, “Ben ve oğlum 21 aydır tutukluyuz. Bu olayda bizim hiç bir suçumuz yok. Mağdurum, sağlığım gitti tahliyemi istiyorum” diye konuştu

banner1045
"Hiçbir suçumuz yok"

banner971

İsias Otel sahibi sanık Ahmet Bozkurt dünkü mahkemede, “Ben ve oğlum 21 aydır tutukluyuz. Depremi yaşayan biri olarak bu depremden son derece etkilendik” diyerek, aile ve otelden can kayıplarının kendisinde travma yarattığını kaydetti.

Bozkurt savunmasında, “Biz depremden çıktık, deprem yaşayan biri olarak depremden son derece etkilenip günlerimizin bu cezaevinde 1 günü bir aya bedel yaşıyoruz” dedi.

Ahmet Bozkurt “Günlerimiz cezaevinde geçiyor. Hem otelimdeki can kayıpları hem de geniş ailemde 300 tane can kaybı var. Depremin bize yarattığı travma ve işlerimizi her şeyimizi kaybettik. Bizim otelin statiği ile benim bildiğim tek arsa sahibiyim. Oteli yaptırmak için her türlü imkânı sağladım” dedi.

“Üzüntümüz sonsuz” diye konuşan Ahmet Bozkurt, suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Ahmet Bozkurt, “Oteli yaptırmak için her türlü imkanı sağladım ve teslim ettim. Teslim ettim nasıl yapıldı bilmiyorum. Ben teknik konulardan anlamam. Tahliyemi istiyorum. Bu olayda bizim hiç bir suçumuz yok. Bu tamamen doğal afet. Mağdurum, sağlığım gitti tahliyemi istiyorum” diye konuştu.

MEHMET BOZKURT: “SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM”

Ahmet Bozkurt’un büyük oğlu, tutuklu sanık Mehmet Fatih Bozkurt ise “üzerime atılı olan suçlamaları kabul etmiyorum, reddediyorum. Tahliyemi talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.