banner913
banner932
banner1032

"İftira atmak din adamına yakışıyor mu?"

banner1020

YDP’de Atalay’ın sözlerine, Arıklı’dan yanıt geldi. Arıklı, Atalay’a “Bana böyle iftira atmak Din İşlerini yıllarca yönetmiş bir din adamına yakışıyor mu?” diye sordu

banner1045
"İftira atmak din adamına yakışıyor mu?"

banner971
Koalisyonun küçük ortağı Yeniden Doğuş Partisi'nde kurultay öncesi yine büyük bir kavga yaşanıyor. Genel Başkan Erhan Arıklı'ya karşı aday olan genel sekreter Talip Atalay, eski defterleri açtı. Partide işler karıştı, karşılıklı suçlamalar başladı.
3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek kurultayda partinin genel sekreteri ve Din İşleri eski Başkanı Talip Atalay, mevcut genel başkan Erhan Arıklı’ya karşı aday olacağını duyurdu.
Yerel seçimlerde YDP'nin bazı bölgelerde aday göstermemesini, Erhan Arıklı, "Ankara aday göstermemizi istemiyor" diyerek açıklamıştı. Talip Atalay, bunun "yalan" olduğunu belirtti ve o dönem parti tabanının Erhan Arıklı tarafından aldatıldığını açıkladı. YDP kurultayı öncesinde her iki başkan adayının da Ankara'yı işin içine çekme çabası gözlerden kaçmıyor.
Erhan Arıklı ise, söyleminin arkasında durmaya devam etti. Atalay'a, "Sen Ankara'da kimle görüştün?" diye soran Arıklı, "Din İşleri Başkanlığı yapmış adamsın. Yalan sana yakışmıyor" mesajı verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.