banner913
banner932
banner1032

İntergaz’dan Sanayi Odası'nda yangın eğitimi ve tatbikatı

banner1020

banner1045
İntergaz’dan Sanayi Odası'nda yangın eğitimi ve tatbikatı

banner971
Yangın güvenliği konusunda toplumu bilinçlendirme ve olası tehlikelere karşı hazırlıklı olma misyonuyla hareket eden İntergaz, yangınlara karşı etkili mücadele amacıyla verdiği eğitimlere bir yenisi daha eklendi.
8 Ağustos 2024 Perşembe günü, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nda  İntergaz tarafından düzenlenen seminerde, İtfaiye Müdürlüğü Personeline, LPG bilgilendirme konuları teorik olarak, daha sonra da İntergaz eğitim tesislerinde “LPG Yangın Güvenlik Önlemleri”, “LPG Yangınlarına ve Gaz Kaçaklarına Müdahale Usülleri” gibi hayati konular uygulamalı tatbikatlar ile gerçekleştirildi.

Deneyimli yangın müşaviri Resul Dilek’in, KKTC İtfaiye Müdürlüğü Personeli ile değerli bilgilerini paylaştığı eğitimin ardından gerçekleşen tatbikatta edindikleri bilgileri uygulamalı olarak deneme fırsatı bulan katılımcılar, gerçekçi senaryolar eşliğinde yangınlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmenin önemini bir kez daha pekiştirerek uygulamalarla  melekelerini artırmış oldular.

İntergaz Ltd. yetkilileri olası her türlü yangınlara karşı, tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak müdahalelere ve desteğe hazır olduğunu bir kez daha vurguladı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.