banner913
banner932
banner1032

“İrademiz her gün tahrip ediliyor”

banner1020

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Demokrasimiz, Kıbrıs Türk halkının sosyal ve ekonomik hakları ve irademiz her gün tahrip ediliyor” dedi

banner1045
“İrademiz her gün tahrip ediliyor”

banner971

 
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, CTP Kadın Örgütü, Onuncu Olağan Kurultayı’nda yaptığı konuşmada, bugüne kadar kadınların CTP’de hep önde olduğunu, bundan sonra daha da önde olacaklarını belirtti.
Çok kritik bir dönemde bu kurultayın gerçekleştiğini ifade eden Erhürman, “Demokrasimiz, Kıbrıs Türk halkının sosyal ve ekonomik hakları ve irademiz her gün tahrip ediliyor” dedi. Kıbrıs Türk halkının buna dur deme gibi tarihsel bir yükümlülüğü olduğunu dile getiren Erhürman, bunun geleceğe ve varoluş mücadelesine yönelik bir yükümlülük olduğunu belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.