banner913
banner932
banner1032

"Kapıların açılması umut ışığı olacak"

banner1020

LTB Başkanı Harmancı, yeni geçiş kapılarının görüşülecek olmasını önemli bir gelişme olarak nitelendirdi

banner1045
"Kapıların açılması umut ışığı olacak"

banner971
Cumhurbaşkanı Tatar ve Rum Lider Nikos Hristodulidis'in Kıbrıs’ta bir araya gelerek yeni sınır kapılarının açılması konusunu ele almaya karar verdiklerinin açıklanması üzerine Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da sosyal medya üzerinden konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
Harmancı, kapıların açılmasının "umut ışığı" olacağını belirterek, bu süreçte diyalogun önemine vurgu yaptı. Özellikle başkent Lefkoşa'da geçişlerin giderek zorlaştığını dile getiren Harmancı, yeni geçiş kapılarının görüşülecek olmasını önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.
Başkan Harmancı, tarafların diyalog konusundaki ilerleme ihtimalinin, mevcut pozisyonlarından çok daha olumlu bir noktaya gidebileceğini ifade etti. Bu bağlamda Lefkoşa Türk Belediyesi'nin proaktif tutumunu artıracağı ve sürece katkıda bulunacağı mesajını verdi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.