banner913
banner932
banner1032

Katliam gibi kazada ölen şöförün ismi açıklandı.

banner1020

banner1045
Katliam gibi kazada ölen şöförün ismi açıklandı.

banner971

Girne - Değirmenlik Anayolu üzerinde, Arapköy birinci kavşağı yakınlarında bugün saat 03:40 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. İki aracın çarpışması sonucu dört kişi hayatını kaybetti ve iki kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili detayları paylaştı.

Kazada bulunan araçlardan birini kullanan sürücünün adı Pratapbhai Bhuabhai Karavadra olarak belirlendi. 32 yaşındaki Karavadra'nın kontrolünü kaybederek karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı tespit edildi. Bu korkunç kaza sonucunda dört Afrikalı vatandaş hayatını kaybetti.

Yaralanan iki kişi, ağır olan biri dahil, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve hala tedavi altındadır. Polis, olayın ayrıntılı bir soruşturmasını sürdürüyor

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.