banner913
banner932
banner1032

KKTC Tüketiciler Derneği Kıb-Tek'i eleştirdi

banner1020

Dernek elektrik faturaları konusunda hükümeti acil önlem almaya davet etti

banner974
KKTC Tüketiciler Derneği Kıb-Tek'i eleştirdi

banner971
KKTC Tüketiciler Derneği, vatandaşların astronomik elektrik faturaları altında ezildiğine dikkat çekerek hükümeti acil önlem almaya davet etti.
Hükümete enerji ihtiyacını “solar enerji” ile karşılayabilmesi için halka destek verme çağrısında bulunan Dernek, tüketicilere ise astronomik elektrik tarifeleri iptal edinceye kadar elektrikleri kesilse dahi elektrik faturalarını ödememe çağrısı yaptı.
Belediyelerin elektrik borçlarını ödemediğini savunan KKTC Tüketiciler Derneği, yazılı açıklamasında,  “Otellerden, işletmelerinden, üniversitelerden, Ercan gibi kamu işletme ve dairelerinden alacaklarını alamaması nedeniyle giderlerini karşılamak için özel bankalardan alınan borçları ve faizleri KIBTEK astronomik elektrik ücretlerini tüketicilerin faturalarına yansıtması kabul edilemez” ifadelerine yer verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.