banner913
banner932
banner1032

KTAMS: "199 kişi kamuya geçici işçi olarak istihdam edilecek"

banner1020

banner1045
KTAMS: "199 kişi kamuya geçici işçi olarak istihdam edilecek"

banner971
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) siyasi merciler aracılığıyla 199 kişinin kamuya geçici işçi olarak istihdam edilmesi için Başbakanlık tarafından çalışma başlatıldığını, Maliye Bakanlığı’ndan da yetki alındığını iddia etti.
Sendik adına yazılı açıklama yapan KTAMS Başkanı Güven Bengihan, binlerce üniversite mezunu gencin kamuya istihdam edilmek için münhal beklediğini söyleyerek, UBP kurultayı için kamuya “arka kapıdan istihdam” yapılacağını ileri sürdü.
“Hükümet, siyasi emelleri uğruna İyi İdare Yasası’na aykırı kararlar üretiyor” iddiasında bulunan Bengihan, “Sendikamız, siyasi parti kurultayları için kamu kaynaklarının fütursuzca harcanması, kamuda liyakatin alaşağı edilmesi, adalet ve fırsat eşitliğine aykırı kararlar üretilmesine karşı her türlü demokratik ve hukuki eylem hakkını kullanacak” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.