banner913
banner932
banner1032

Mağusa Ravelin Lions Kulübü 300 adet okul çantası yardımında bulundu

banner1020

banner1045
Mağusa Ravelin Lions Kulübü 300 adet okul çantası yardımında bulundu

banner971
Mağusa Ravelin Lions Kulübü, bu yıl da eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla Dip Karpaz İlkokulu, Yeni Erenköy İlkokulu, Alasya İlkokulu, Ziyamet Özel Eğitim, Ziyamet İlkokulu, Kumyalı İlkokulu, Şehit Osman Ahmet İlkokulu, Şehit Mehmet Eray İlkokulu, Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu, Ötüken Özel Eğitim, Balıkesir-Meriç Merkez İlkokulu ve Haspolat İlkokulu’na 300 adet okul çantası yardımında bulundu.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl başlatılan proje kapsamında çocukların eğitim yolculuklarında fırsat eşitliği sağlanarak destek verilmesi  amaçlandığı kaydedildi.
Projeye, üyeleriyle birlikte Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası ve Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği de katkıda bulunduğu belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.