banner913
banner932
banner1032

Mağusa Ravelin Lions Kulübü ve SAGEM iş birliğinde sahil, gölet ve deniz temizliği yapıldı

banner1020

Mağusa Ravelin Lions Kulübü ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Su Altı Görüntüleme ve Araştırmaları Merkezi (DAÜ SAGEM) iş birliğinde üç aşamalı sahil, gölet ve deniz temizliği yapıldı.

banner974
Mağusa Ravelin Lions Kulübü ve SAGEM iş birliğinde sahil, gölet ve deniz temizliği yapıldı

banner971

Mağusa Ravelin Lions Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, “Sürdürülebilir Bir Dünya” sloganıyla yürütülen çevre etkinlikleri çerçevesinde yapılan temizlik, 7 gün boyunca sürdü. 

İlk olarak 10 dalgıç eşliğinde DAÜ Beach Club bölgesinde deniz altı temizliği yapılarak, poşet, cam, plastik, ağ gibi Caretta Carettalara ve diğer deniz canlılarına zarar verebilecek atıklar toplandı.

Denizaltı etkinliğinde, toplamda 3 gün dalış yapılarak 20 kilometrelik bir alan temizlendi. 

Sonrasında, DAÜ Beach Club kumsalındaki insan atıkları, 50 kişilik ekiple toplanarak, Caretta Caretta yuvaları etrafı korunmaya alındı.

Son olarak ise DAÜ Beach Club sahilindeki gölet kıyısı ve çevresi 30 kişilik bir ekiple temizlendi ve flamingolara temiz bir alan sağlandı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, temizliğe destek veren SAGEM ekibine, gönüllü olan Mağusa Ravelin Kulübü LEO ve CUB üyelerine teşekkür edilerek, daha sürdürülebilir bir dünya için sahillerin daha fazla temiz tutulması çağrısında bulunuldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.