banner913
banner932
banner1032

Maliye Bakanı Berova, MASİB heyetini kabul etti

banner1020

Maliye Bakanı Özdemir Berova, Motorlu Araç Satıcıları ve İthalatçılar Birliği (MASİB) heyetini kabul etti.

banner1045
Maliye Bakanı Berova, MASİB heyetini kabul etti

banner971
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, görüşmede, MASİB Başkanı Mehmet Tatar, vatandaşa iş imkânı yaratan ve ülkeye ekonomik katkı sağlayan sektörün özellikle son dönemlerde bir takım sıkıntılarının var olduğunun altını çizerek, taleplerini dile getirdi.
MASİB Başkanı Tatar, birliğin beklentilerinin arasında özellikle; “Mevcut antrepoların artışı, şahıslar bazında yapılan araç satışları ve bireysel ithalat konularında sektörün yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için talep edilen düzenlemeler’ başlıkları yer aldı.
Berova
Maliye Bakanı Berova da, konuşmasında her meslek gurubunda bir takım sıkıntılar gördüklerini bunu paydaşların da dile getirdiğini ve bu sıkıntıların iyileştirilmesi adına yasaklayıcı önlemler ile değil de yasalar, tüzükler ve mevzuatlar çerçevesinde belli bir takım düzenlemelere gidildiğini, bu çalışmalarında genele tabi olduğunu kaydetti.
Berova ayrıca, halkın refah seviyesinin yükseltilmesi ve aynı oranda sektörlerin güçlendirilmesi adına hükümetin hayatı kolaylaştırıcı adımların atılması noktasında azami gayret gösterdiğini, bunu yaparken devletin gelirlerini de kayba uğratmayacak şekilde çalıştıklarını söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.