banner913
banner932
banner1032

“Maraş, Avrupa’nın Las Vegas'ı olabilir”

banner1020

Lüks tur operatörlerinden Paradise and Premier Group Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yaşarata, Kapalı Maraş’ın Avrupa’nın Las Vegas'ı olabileceğini vurguladı

banner1045
“Maraş, Avrupa’nın Las Vegas'ı olabilir”

banner971
İngiltere’de yayın yapan Express gazetesi Kapalı Maraş ile ilgili geniş bir habere yer verdi. Söz konusu haberde Kuzey Kıbrıs, Türkiye ve Malta'nın önde gelen lüks tur operatörlerinden Paradise and Premier Group Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Dr. Muhammet Yaşarata, Kapalı Maraş’ın Avrupa’nın Las Vegas'ı olabileceğini söyledi.
Avrupa'nın, dünyanın her köşesinden turist çekebilecek bir rakip bulmasının zamanın geldiğinin altını çizen Yaşarata “Rakip kurmak için, çok uzun süre kullanılmadan kalmış ve ihmal edilmiş, tarihsel açıdan önemli bir turizm destinasyonundan daha iyi bir yer olabilir mi? Maraş’ın yarım yüzyıl boyunca ıssız kaldı bu çok uzun bir süre” ifadelerini kullandı.
Muhammet Yaşarata, yaratıcı bir şekilde Maraş'ın geliştirilerek dünya çapında insanların deneyimlerine sunulması gerektiğini kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.