banner913
banner932
banner1032

Meclis Başkanı Töre’nin Gaziler Günü mesajı

banner1020

banner1045
Meclis Başkanı Töre’nin Gaziler Günü mesajı

banner971
Meclis Başkanı Zorlu Töre, Gaziler Günü dolayısıyla video mesaj yayımladı.

 
Meclis'ten yapılan açıklamaya göre Töre mesajında, gazilerin yaşayan, şehitlerin ise nurlanmış kahramanlar olduğunu söyledi.
 
Zorlu Töre, “19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümünde tüm gazilerimizin gününü kutluyor; aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.
 
Gaziler günü dolayısıyla düzenlenen törenlere katılımın yüksek olduğunu belirten Töre, Mücahit ve Mehmetçiklerin milli şuur ile hareket ederek istiklali sağladıklarını belirtti.
 
Töre, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı sayesinde güvende ve özgürce yaşadıklarını ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.