banner913
banner932
banner1032

Ölümlü kaza zanlısı Türkiye'de tutuklu

banner1020

Büyükelçi Feyzioğlu, Gemikonağı’nda Naveed Akbar’ın hayatını kaybetmesine sebep olan TSK mensubu astsubay Mehmet Eren Erdoğan'ın Ankara Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığını söyledi

banner974
Ölümlü kaza zanlısı Türkiye'de tutuklu

banner971
TC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Naveed Akbar’ın hayatını kaybetmesine sebep olan feci trafik kazasının zanlısı, TSK mensubu Mehmet Eren Erdoğan ile ilgili açıklama yaptı.
Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Feyzioğlu, Erdoğan’ın Ankara Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığını söyledi, “Süreç yakından takip edilmektedir” dedi.
Feyzioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Gemikonağı’nda yabancı uyruklu bir şahsın ölümüyle neticelenen kazada şüpheli, KKTC PGM’nin ve ilgili makamların süratle hazırladıkları ve Türkiye’ye gönderdikleri dosya kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklamaya sevk edilmiş ve Ankara Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Süreç gerek Türkiye gerek KKTC makamları tarafından yakından takip edilmektedir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.