banner913
banner932
banner1032

Serbest Liman kavşağında trafik rahatlayacak

banner1020

Gazimağusa Belediyesi, Serbest Liman kavşağında yaşanan trafik sorununu çözüme kavuşturacak trafik sinyalizasyon projesini hayata geçiriyor

banner1045
Serbest Liman kavşağında trafik rahatlayacak

banner971
 
Gazimağusa Belediyesi, Serbest Liman kavşağı için hazırlanan sinyalizasyon projesinin hayata geçeceğini açıkladı.
Eşref Bitlis Caddesi, Anafartalar Caddesi, Serbest Liman çıkışı ile Serbest Liman Sokağı'nı birbirine bağlayan kavşaktaki sinyalizasyon, Gazimağusa Trafik Komisyonu kararı doğrultusunda, Gazimağusa Belediyesi ve Karayolları Dairesi tarafından yapılacak.
Proje ihalesini almaya hak kazanan Destebaşı Construction dün ihale sözleşmesini imzaladı.
Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile Destebaşı Construction Yetkilisi Derya Dinçkuyucu’nun imza koyduğu mukavele kapsamında bölgede kaldırım düzenlemesi ve Anafartalar Caddesi ile Serbest Liman Sokağı'nın mevcut yollarının genişletme çalışmaları yapılacak.
Yaklaşık 4 buçuk milyon TL’lik projenin, çalışmaların başlamasının ardından 20 iş günü sonunda kent halkının kullanımına açılacağı belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.