banner913
banner932
banner1032

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Teknik Komitesi'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi

banner1020

   Liderlerin ortak kararı ile kurulan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Teknik Komitesi’nin ilk toplantısını 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği açıklandı. Komite üyelerinin toplantıda yol haritası çizdikleri...

banner1045
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Teknik Komitesi'nin ilk toplantısını  gerçekleştirdi

banner971

 

 Liderlerin ortak kararı ile kurulan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Teknik Komitesi’nin ilk toplantısını 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği açıklandı. Komite üyelerinin toplantıda yol haritası çizdikleri de bildirildi.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi Eş Koordinatörü Mine Atlı yaptığı yazılı açıklamada, “Çok olumlu bir ortamda geçen toplantıya müzakereciler Özdil Nami ile Andreas Mavroyannis de katıldı. Toplantıda yol haritası çizen komite üyeleri, dayanışma içinde birlikte başaracaklarından heyecan duyduklarını da ifade etti” dedi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.