banner913
banner932
banner1032

Töre, ODTÜ Rektörü Yozgatlıgil’i kabul etti: “KKTC’ye kampüs açılmasını büyük bir kazanım olarak görüyoruz”

banner1020

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörü Prof.Dr. Ahmet Yozgatlıgil’i kabul etti.

banner1045
Töre, ODTÜ Rektörü Yozgatlıgil’i kabul etti: “KKTC’ye kampüs açılmasını büyük bir kazanım olarak görüyoruz”

banner971


Meclis Şeref Salonunda yer alan kabulde  ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektör Vekili Prof. Dr. Cumali Sabah ve Meclis Özel Kalem Müdürü İrem Uygun da yer aldı.
Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, kabulde konuşan Töre, ODTÜ’nün her zaman bilimin ışığında yeniliklere açık yapısıyla Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinden biri olduğunu kaydetti.
ODTÜ’nün KKTC’ye kampüs açmasını da büyük bir kazanım olarak gördüklerini ifade eden Töre, üniversitenin Güzelyurt’un gelişmesine ve büyümesine büyük katkı sağlayacağına dair inancını paylaştı.
Töre, Rektör Yozgatlıgil’e çalışmalarında başarılar dileyerek üniversiteye her zaman katkı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

-Yozgatlıgil

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil de konuşmasında Kuzey Kıbrıs kampüsünü en üst seviyeye çıkarmak için uğraş vereceklerini söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.