banner913
banner932
banner1032

Tsipras seçim başarısı nedeniyle Davutoğlu'nu kutladı

banner1020

Yunanistan Başbakanı Aleksis Tsipras  Türk mevkidaşı Ahmet Davutoğlu’na, özellikle de bölgede gerginlikler koşullarının hakim olduğu günümüz koşulllarında Atina ile Ankara arasında açık  diplomatik...

banner1045
Tsipras seçim başarısı nedeniyle Davutoğlu'nu kutladı

banner971

Yunanistan Başbakanı Aleksis Tsipras  Türk mevkidaşı Ahmet Davutoğlu’na, özellikle de bölgede gerginlikler koşullarının hakim olduğu günümüz koşulllarında Atina ile Ankara arasında açık  diplomatik  kanalların olması gerektiği mesajını verdi.

Tsipras geçen Pazar günkü seçim başarısını kutlamak amacıyla Davutoğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.  Tsipras görüşme sırasında Türkiye’yi ziyaret etmesi için kendisine yapılan davet kabul ettiğini de Türk mevkidaşına iletti. Önümüzdeki kısa dönemde gerçekleştirilecek bu ziyaretin tarihi üzerinde çalışılıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.