banner913
banner932
banner1032

TURAK YÖDAK’ı ziyaret etti

banner1020

TC Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) Başkanı Muharrem Tuna, KKTC Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Turgay Avcı’yı ziyaret etti.

banner1045
TURAK YÖDAK’ı ziyaret etti

banner971


Türkiye’de Turizm alanında Yükseköğretim Kurulu ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yetkilendirilen tek akreditasyon kurulu olan TURAK’ın YÖDAK ziyaretinin, KKTC'deki turizm eğitimi kalitesini artırmaya yönelik ortak çalışmalar kapsamında önemli bir adım olduğu kaydedildi.
TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna ve temsilcilerinin KKTC üniversitelerinin turizm eğitimi programlarına yönelik görüş ve önerilerini paylaştığı ziyarette, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Avcı ve YÖDAK Üyesi Prof. Dr. Zafer Ağdelen de, gerçekleşmesi planlanan iş birliğini, turizm sektörüne nitelikli profesyoneller kazandırmayı amaçlayan önemli bir adım olarak nitelendirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.