banner913
banner932
banner1032

“Türk ordusu damarımızdaki kan gibidir”

banner1020

Konferans vermek için Denizli’ye giden Meclis Başkanı Töre “Türkiye ve Türk ordusu bizim bedenimizdeki can, damarımızdaki kan gibidir” dedi

banner1045
“Türk ordusu damarımızdaki kan gibidir”

banner971
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, konferans vermek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye gitti. 
Töre önceki akşam Denizli’de Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası’nın  (Türk Eğitim Sen) onuruna verdiği yemeğe katıldı. 
Töre, Denizli Valiliğini de ziyaret ederek Vali Ömer Faruk Coşkun ile görüştü.
Anavatan Türkiye ve Türk milleti ile hiçbir zaman ayrı gayrı olmayacaklarını dile getiren Töre “Türkiye ve Türk ordusu bizim bedenimizdeki can, damarımızdaki kan gibidir” dedi.
Töre, dün Pamukkale Üniversitesi’nde konferans verdi.
Kıbrıs sorununun sadece Kıbrıslı Türklerin değil bütün Türk milletinin milli bir davası olduğuna değinen Töre, Kıbrıs Türklerinin Türk milletinin bir parçası olduğunu ifade etti.
Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bölgesinde ve dünyada büyük bir güç haline geldiğini vurgulayan Töre, Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatan ile el ele yürümeye devam edeceklerini ve kendileri için en büyük olanın Türkiye olduğunu belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.