banner913
banner932
banner1032

Türk Yıldızları ve Solotürk bundan sonra uçamayacak

banner1020

Solotürk ve Türk Yıldızları’nın gösteri uçuşlarının durdurulduğu iddia edildi. Türkiye genelinde alınan tasarruf tedbirleri doğrultusunda uçuşlar askıya alındı

banner974
Türk Yıldızları ve Solotürk bundan sonra uçamayacak

banner971
Türkiye ve KKTC’de gösterileri hayranlıkla izlenen Türk Yıldızları ve Solo Türk akrobasi uçaklarının gösterilerinin durdurulmasına karar verildi.
Türkiye Basını’nda yer alan haberlerde, Türkiye'nin gurur kaynağı Solotürk ve Türk Yıldızları’nın gösteri uçuşlarının durdurulduğu iddia edildi.
Mİlli Savunma Bakanlığı’ndan, TSK’ya gönderilen yazıyla, ülke genelinde alınan tasarruf tedbirleri doğrultusunda uçuşların askıya alındığı belirtildi
Haber resmi makamlarca yalanlanmadı.
Bu karar, kamuoyunda farklı tepkilere neden oldu. Bir kesim, ekonomik tedbirlerin kaçınılmaz olduğunu ve gereksiz harcamaların kısılması gerektiğini savunurken, diğer kesim ise Solotürk ve Türk Yıldızları'nın milli gurur kaynağı olarak gösterilerine devam etmişini istedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.