banner913
banner932
banner1032

“Türkiye’den 47 öğretmen atandı”

banner1020

KTOEÖS Genel Sekreteri Gökçebel, okullara öğretmen atamalarının yapılmadığını ancak Türkiye’den 47 öğretmen ataması yapıldığını vurguladı

banner1045
“Türkiye’den 47 öğretmen atandı”

banner971

KTOEÖS, okulların açılışının ertelenmesini protesto etmek amacıyla külliye inşaatı ve Eğitim Bakanlığı önüne eyleme gitti. KTOEÖS Genel Sekreteri Tahir Gökçebel, külliyeye harcanan para ile ülkedeki tüm okulların tamir edilebileceğini, hastaneler yapılabileceğini ancak bu yapılanları “rejim inşaası” olarak niteledi. 

Gökçebel, okulların “Sahra okullarına” çevrildiğini belirtti ve bakana, okul yaptığını söyleyerek kamuoyunu yanılttığı eleştirisinde bulundu.

Okullara öğretmen atamalarının yapılmadığını ancak Türkiye’den 47 öğretmen ataması yapıldığını ifade eden Gökçebel, sendika eylem yaparken “eğitimi engelliyorlar” diye eleştiren bakanın, şimdi eğitim kaygısı yaşamadan okulların açılmasını erteleyebildiğini kaydetti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.