banner913
banner932
banner1032

UBP Genel Başkan Adayı Taçoy: "Halkın güvenini yükseltmek için çalışacağız"

banner1020

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, “Laf Değil Çözüm Üreteceğiz” konseptli çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaştı.

banner1045
UBP Genel Başkan Adayı Taçoy: "Halkın güvenini yükseltmek için çalışacağız"

banner971

Taçoy, yayımladığı basın bildirisinde, bu çerçevede ilk olarak “siyasete ve hükümete yönelik yolsuzluk algısının yarattığı olumsuzluklara” işaret ederek, halkın güvenini yükseltmek için çalışacaklarını kaydetti.
Şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla halkın siyasete ve hükümete olan güvenini yükselteceklerini vurgulayan Taçoy,  şunları kaydetti:
“Siyasi partilere ve hükümete dönük yolsuzluk ve kayırmacılık algısının önüne geçmek ve halkımızın yeniden siyasete ve hükümete olan güvenini yükseltmek için bu konuda açık, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla çalışacağız. Ne aldatan ne de aldanan olacağız.”
Hasan Taçoy, Başbakanlık Denetleme Kurulunu hemen görevlendireceklerini ve yolsuzlukla mücadele için kurulun personel yapısını liyakat odaklı güçlendireceklerini de kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.