banner913
banner932
banner1032

Yazıklar olsun!

banner1020

Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nun yakınındaki bozuk yol ve geçici çözüm olarak küçük taşların kullanılması, sürücüler tarafından tepkiyle karşılandı

banner1045
Yazıklar olsun!

banner971

Geçtiğimiz gün Haspolat’ta bozuk yol nedeniyle hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü sonrası, motosikletliler hayli endişeli.

Lefkoşa Atatürk Stadyumu'nun yakınındaki trafik ışıklarının bulunduğu noktada, yolun bozuk olması ve beton dökülmesi yerine küçük taşların kullanılması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Sosyal medya hesabından Karayolları Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi'ni (LTB) etiketleyerek yaşanan duruma dikkat çeken Çağan Kubilay, “KKTC'nin en işlek yolu. Dikkat ölüm var. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Motosiklet Sürücüsü Çağan Kubilay, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu önündeki trafik ışıklarında, bozuk yolun fotoğrafını paylaştı.

"Dikkat Ölüm" başlığı atan Çapan Kubilay’ın paylaşımı, çok sayıda motosiklet sürücüsü tarafından da paylaşıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.