banner913
banner932
banner1032

YDP MYK bugün saat 12.00’de toplanıyor… Meclis Başkanlık seçimindeki kriz ele alınacak

banner1020

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK), "Meclis Başkanlık seçiminde yaşanan krizi görüşmek üzere" bugün saat 12.00’de toplanacak.

banner1045
YDP MYK bugün saat 12.00’de toplanıyor… Meclis Başkanlık seçimindeki kriz ele alınacak

banner971
YDP Genel Sekreteri Erşah Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, “Meclis'te yaşanan gerginlik son derece üzüntü verici. Ülkenin bu kadar sorunu varken, hele hele New York’ta önemli gelişmeler eşiğindeyken bu konudaki tartışmalar herkes gibi bizleri de rahatsız ediyor” ifadelerini kullandı.
“Başsavcılık makamı üzerinde ciddi bir mahalle baskısı oluşturulduğunu” savunan Yılmaz, “Başkanımızın da dediği gibi, bu baskı altındaki Başsavcının nasıl objektif hukuki bir görüş vereceği bizlerin de merak konusu. Tüm bunları ve izleyeceğimiz stratejiyi MYK’da konuşacağız” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.