banner913
banner932
banner1032

"Yerli hellim, ithal etle aynı fiyata satılıyor"

banner1020

İş insanı Mehmet Eziç, Yeni Zelanda'dan ithal edilen et ile yerli üretim Mesarya hellimini karşılaştırdığı bir paylaşım yaptı. Eziç, yerli hellimin ithal etle aynı fiyata satıldığını ancak gırla teşvik aldığını vurguladı

banner1045
"Yerli hellim, ithal etle aynı fiyata satılıyor"

banner971
İş insanı Mehmet Eziç, son günlerde gündemden düşmeyen 'ithal et' ile ilgili sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
Eziç, et ve hellim ürünlerinin karşılaştırıldığı bir tabloyu paylaşarak, yerli üretim olan hellime ve Yeni Zelanda'dan ithal edilen ete dikkat çekti. Eziç paylaşımında, Yeni Zelanda'dan ithal edilen et ile yerli üretim Mesarya hellimi arasındaki farkları belirgin şekilde ortaya koydu.
Yeni Zelanda'dan ithal edilen etin 21 bin km uzaklıktan geldiğini de belirten Eziç, bu süreçte 2 okyanus ve Akdeniz'i geçerek ulaştığını, buna karşılık Mesarya'da üretilen yerli hellimin ise sadece 20 km mesafeden geldiğini ve bu yolculukta sadece iki viraj ve bir düzlük geçildiğini ifade etti.
Eziç, yerli hellimin ithal etle aynı fiyata satıldığını ancak gırla teşvik aldığını da ifade ederek, "Bir kıvılcım parlıyor" etiketiyle şöyle paylaştı.
Ürün: Et
Pozisyon: İthal
Lokalizasyon: Yeni Zelanda
Mesafe: 21.000 km
2 Okyanus - 1 Akdeniz
Satış Fiyatı: 400 TL

Ürün: Hellim
Pozisyon: Yerli üretim
Lokalizasyon: Mesarya
Mesafe: 20 km
2 Viraj - 1 Düzlük
Satış Fiyatı: 400 TL
Teşvik: Gırla#BirKıvılcımParlıyor 

Yerli eti…
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.